Arjasari, Arjasari, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Arjasari

Peta lokasi Arjasari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Arjasari
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Arjasari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Arjasari, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg