Artur Rasizade

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Artur Rasizade
Rasizade (kénca) dina patepungan jeung Dmitry Medvedev
Perdana Mentri Azerbaijan
Incumbent
Awal jabatan
4 Nopémber 2003
Présidén Ilham Aliyev
Députi Yaqub Eyyubov
Saméméhna Ilham Aliyev
Masa jabatan
20 Juli 1996 – 4 Agustus 2003
Palaksana: 20 Juli 1996 – 26 Nopémber 1996
Présidén Heydar Aliyev
Saméméhna Fuad Guliyev
Sangguesna Ilham Aliyev
Katerangan lian
Gumelar 26 Pébruari 1935 (1935-02-26) (yuswa 79)
Ganja, RSS Azerbaijan, Bandéra Uni Soviét Uni Soviét
Partéy pulitik Partéy Azerbaijan Anyar

Artur Tahir oğlu Rasizada (Basa Azerbaijan: Artur Tahir oğlu Rəsizadə), kadang diéjah Artur Rasizade[1] (gumelar di Ganja, Azebaijan, 26 Pébruari 1935; yuswa 79 taun), nyaéta Perdana Mentri Azerbaijan ayeuna. Rasizada téh anggota lawas Partéy Komunis Azerbaijan nalika jaman RSS Azerbaijan.

Panghargaan[édit | sunting sumber]

Rasizade dipasihan Tanda Jasa Istiglal pikeun kontribusina dina pamekaran ékonomi Azerbaijan ku Présidén Azerbaijan, Ilham Aliyev, dina 23 Pébruari 2005.[2]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Kalungguhan pulitis
Saméméhna
Fuad Guliyev
Perdana Mentri Azerbaijan
1996–2003
Sanggeusna
Ilham Aliyev
Saméméhna
Ilham Aliyev
Perdana Mentri Azerbaijan
2003–ayeuna
'Ngajabat
Persondata
NAME Artur Rasizade
ALTERNATIVE NAMES
SHORT DESCRIPTION
DATE OF BIRTH 26 Pébruari 1935
PLACE OF BIRTH Ganja, RSS Azerbaijan, Uni Soviét
DATE OF DEATH
PLACE OF DEATH


Replace this image male.svg