Atol Johnston

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bandéra teu resmi Atol Johnston nu dipaké pikeun ngarépréséntasikeun pulo dina hiji upacara Pearl Harbor, 7 Désémber 2001.
Lokasi Atol Johnston

Atol Johnston mangrupakeun hiji atol di Samudra Pasifik Kalér[1]. Aya opat pulo nu aya dina platform batu karang, dua pulo alami, Pulo Johnston jeung Pulo Sand, nu geus diluaskeun ku pangerukan karang, ogé Pulo Kalér (Akau) jeung Pulo Wétan (Hikina), dua pulo jieunan tambihan diwangun kalawan pangerukan pangerukan karang.[1]

Réferénsi[édit | sunting sumber]


Gnome-globe.svg


Koordinat: 16°45′N 169°31′W / 16.750°N 169.517°W / 16.750; -169.517