Atol Midway

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Gambar satelit kana Atol Midway

Atol Midway (basa Inggris: Midway Atoll) mangrupakeun hiji atol nu aya di Samudra Pasifik bagian kalér (deukeutna juru kalér-kulon Kapuloan Hawaii), kira-kira sapertilu jarak antara Honolulu jeung Tokyo. Wates kaping internasional aya di beulah kulon. Atol ieu miboga populasi 40 jiwa (2004, teu aya padumuk pribumi) diwangun ti karang pangaling winangun cingcin jeung sababaraha pulo leutik nu keusikan. Dua daratan utama, Pulo Sand jeung Pulo Eastern, mangrupakeun habitat pikeun ratusan rébuan manuk laut.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Gnome-globe.svg