Atol Palmyra

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Atol Palmyra – Gambar Landsat N-03-05 2000
Atol Palmyra – Peta Laut NOAA (1:47.500)
Proyéksi Ortografis Atol Palmyra

Atol Palmyra mangrupakeun hiji atol di Samudra Pasifik Kalér, diadministrasi salaku hiji térirori nu kagabung, teu kaorganisasi ku pamaréntah Féderal Amérika Sarikat. Populasi samentawis nu bisa robah (4–20) mangrupakeun Pagawé jeung élmuyan nu digawé ku rupa-rupa departmén dina pamaréntah AS jeung The Nature Conservancy,[1] ogé hiji campuran nu giliran ti Konsorsium Panalungtikan Atol Palmyra[2].

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Catetan[édit | sunting sumber]

  1. Sterling, Eleanor, "In the Middle of Nowhere, Snooping on Sea Turtles", New York Times, July 28, 2010. Disalin September 28, 2010.
  2. Unattributed. "PARC Member Institutions". palmyraresearch.org. Diakses pada 28 Séptémber 2010. 

Réferénsi[édit | sunting sumber]

  • Rowlett, Curt (2006). Labyrinth13: True Tales of the Occult, Crime & Conspiracy, Chapter 6, The Curse of Palmyra Island. Lulu Press. ISBN 1-4116-6083-8.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan



Countries.png

Koordinat: 5°53′N 162°5′W / 5.883°N 162.083°W / 5.883; -162.083