Babadotan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Babadotan nyaeta tutuwuhan nu mibanda hasiat pikeun ubar. Sok sanajan kitu babadotan kadang oge dianggap hama. babadotan kaasup kana suku Asteraceae.

ieu tutuwuhan tiasa digunakeun pikeun sawatara ubar

  • Ubar raheut : daun babadotan dicampur jeung kapur terus digelang-gelang, sabada siga leumpeuh terus ditempelkeun kana raheut.
  • Ubar nyeri dada : daun babadotan dikulub terus caina diinum
  • Ubar nyeri beuteung : daun babadotan dikulub jeung akarna terus caina diinum

tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nulis.jpg