Bahrainona

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
نشيد البحرين الوطني

Lagu kabangsaan Nasional
Bandéra Bahrain Bahrain

Rumpaka Mohamed Sudqi Ayyash
Musik Teu kanyahoan;
diaransemén ku Ahmed Al-Jumairi
Diadopsi 1971
Sémpel musik

Bahrainona (نشيد البحرين الوطني), nyaéta lagu kabangsaan Bahrain.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Citakan:Lagu-kabangsaan-stub