Bali (disambiguasi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bali bisa ngarujuk kasababaraha ngaran:

Anatomi:

Tempat:

Karakter:

Bangunan:

Basa pemrograman:

  • Bali, basa pemrograman ngahijikeun konsép Java jeung C/C++.