Balokang, Banjar, Banjar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Balokang

Peta lokasi Balokang
Propinsi Jawa Barat
Kota Banjar
Kacamatan Banjar
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Balokang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Banjar, Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg