Bandéra Arménia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bandéra Arménia
Flag of Armenia.svg
Informasi Umum
Ngaran nagara Arménia
Sesebutan Basa Arménia: Եռագույն (Yeřaguyn)
Proporsi 1:2
Dipaké ti 24 Agustus 1990
Desain Triwarna horisontal beureum, paul, jeung oranye
Parancang Pamaréntah Arménia merdika
Pamakéan 111000

Bandéra nasional Arménia, Triwarna Arménia (kawanoh ogé salaku Եռագույն, Yeřaguyn}}), miboga 3 warna sacara horisontal kalawan panjang nu sarua. Beureum di luhur, paul di tengah, sarta oranye (ogé kasebut salaku "warna aprikot") di handap. Dina 15 Juni 2006, Hukum Bandéra Nasional Arménia, disahkeun ku Majelis Nasional Arménia.

Vérsi ilahar Vérsi nu kirang ilahar
Flag of Armenia.svg Flag of Armenia (variant).svg
Beureum 255-0-0 216-28-63
Paul 0-0-170 85-117-196
Oranye 255-153-0 239-107-0

Loka semi-resmi, Yeraguyn.com, nyadiakeun panduan ieu[1]:

Pola Beureum Paul Oranye
Pantone 485 286 1235
CMYK 0-100-100-0 100-75-0-0 0-35-100-0
RGB 217-0-18 0-51-160 242-168-0
HTML #D90012 #0033A0 #F2A800

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. "The Flag of The Republic of Armenia". Diakses pada 18 Désémber 2011. 

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca


Citakan:Flag of Europe Citakan:Asia topic

Bandéra