Bandara Con Dao

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bandara Con Dao
{{{gambar}}}
Kode IATA VCS
Kode ICAO VVCS
NGalayanan Con Dao, provinsi Ba Ria Vung Tau
Nagara {{{nagara}}}
Pengelola {{{pengelola}}}
Tipe sipil
Zona waktu UTC+7
Élevasi 2 m (6,56 f)
Koordinat 08° 43′ 57,4″ LKi,
106° 37′ 44,23″ BWé
Landas pacu
Arah Panjang Pabeungeutan
ft m
09L/27R 4.233 1278 beton
Badara Con Dao

Bandara Con Dao atawa Con Dao Airport nyaeta bandara utama nu ngalayanan ibu kota Vietnam, Con Dao jeung sabudeureunnana. Bandara nu dioperasikeun ku PT Angkasa Pura II ieu miboga kode IATA VCS jeung kode ICAO VVCS.

Terminal jeung Maskapai Penerbangan[édit | sunting sumber]

Bandara Con Dao 1 terminal.