Bandpass filter

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bandpass filter (LPF) idéal nyaéta filter nu mibanda fungsi transfer atawa réspon frékuénsi:

HBPF(\omega) = \begin{cases} e^{-j \omega t_d}, & pikeun \omega_c1 \le | \omega | \le \omega_c2 \\ 0, & pikeun   \omega   lianna \end{cases}

Amplitudo jeung fase HBPF(\omega) digambarkeun saperti di handap ieu:

Réspon frékuénsi bandpass filter

Baca ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Theory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993