Bani `Utbah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bani `Utbah (Basa Arab: بني عتبةbanī ʿUtbah) nyaéta klan kulawargi, atanapi paguyuban séké Arab, anu salna ti wewengkon Najd sarta mindeng dihubungkeun kana konféderasi séké anu leuwih gedéna, 'Anizzah. Kulawargi pangawasa Bahrain jeung Kuwait tiasa ditulusuran balik gurat katurunanna kana séké ieu.