Banjar (Bali)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Babagian administratif di Indonésia
Pancasila
Tingkat Propinsi

Propinsi
Daérah HususDaérah Istiméwa

Tingkat Kabupaten/Kota

KabupaténKota
Kabupatén administratif
Kota administratif
Sagoe

Tingkat Kacamatan

Kacamatan
DistrikSagoe Cut

Tingkat Kalurahan/Désa

KalurahanDésa
NagariKampungGampong

Tempo ogé

BanjarDusunLingkungan
Rukun Warga
Rukun Tatangga

édit

Banjar, nyaéta pangbagian wewengkon administratif di Propinsi Bali, Indonésia di handapeun kalurahan atawa désa.

Banjar mangrupa kasatuan masarakat hukum anu ngabogaan wates-wates wewengkon anu wenang pikeun ngatur sarta ngurus kapentingan balaréa satempat, dumasar asal-usul sarta adat istiadat satempat anu diaku sarta dipihormat dina sistem Pamaréntahan Nagara Kasatuan Républik Indonésia.


Nulis.jpg