Banjarsari, Banjarsari, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Banjarsari

Peta lokasi Banjarsari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Banjarsari
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Banjarsari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Banjarsari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg