Bantarmara, Cisarua, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Bantarmara

Peta lokasi Bantarmara
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Cisarua
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Bantarmara nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cisarua, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg