Basa Makassar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Basa Makassar
ᨅᨔ ᨆᨀᨔᨑ
Mangkasara'
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Sulawesi Kidul
Jumlah panyatur 2.467.000[rujukan?]
Rungkun basa Austronesia
Aksara Lontara, Latin
Kode-kode basa
ISO 639-1 Teu aya
ISO 639-2 mak
ISO 639-3 mak

Basa Makassar, dilandi ogé Basa Mangkasara' nyaéta hiji basa nu dipaké ku Urang Makassar, hiji grup étnis ti Sulawesi Kidul, Indonésia.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps bookcase.png