Bashkortostan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
RussiaBashkortostan2005.png
Bashkir03.png

Bashkortostan mangrupakeun salahsahiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas dérah 143.600 km². Padumukna jumlahna 4.104.336 jiwa (2002) kalawan kapadetan 28,6 jiwa/km². Ibu kotana nya éta Ufa.

Bandéra Bashkortostan



Countries.png