Batang, Batang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Batang

Peta lokasi Kacamatan Batang
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Batang
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Batang nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

 
Kabupatén Batang, Jawa Tengah
Lambang Kabupatén Batang

Kabupaten: Bandar | Banyuputih | Batang | Bawang | Blado | Gringsing | Kandeman | Limpung | Pecalungan | Reban | Subah | Tersono | Tulis | Warungasem | Wonotunggal



Nuvola filesystems folder home.png