Batuanten, Cilongok, Banyumas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Batuanten

Peta lokasi Batuanten
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banyumas
Kacamatan Cilongok
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Batuanten nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cilongok, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg