Batumalang, Cimerak, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Batumalang

Peta lokasi Batumalang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Cimerak
Nami Kuwu H.Suharto
Lega
Jumlah pangeusi 2500 jiwa perkiraan
 - Kapadetan {{{kapadetan}}}

Batumalang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cimerak, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | sunting sumber]

Desa Batumalang nyaeta pamekaran ti Desa Legokjawa dina tahun 1984 Taun 2006 Waktos kajantenan tsunami di basisir kidul laut jawa kantor desa batumalang di jantenkeun penampungan sementara korban tsunami ti kampung cidadap desa legokjawa satueacan di alihkeun deui ka desa legokjawa

Profil Pamaréntahan[édit | sunting sumber]

Profil Daérah[édit | sunting sumber]

Nami kampung[édit | sunting sumber]

  • Sodong
  • Gadog
  • Citarik
  • Lebaksari

Wates Wilayah[édit | sunting sumber]

  • Ti kaler wawatesan jeung Desa Cimerak
  • Ti kulon wawatesan jeung Desa Limusgede
  • Ti kidul wawatesan jeung Desa Legokjawa
  • Ti wetan wawatesan jeung Desa Masawah

Géografis[édit | sunting sumber]

Démografi[édit | sunting sumber]

Atikan[édit | sunting sumber]

Poténsi[édit | sunting sumber]

Pertanian[édit | sunting sumber]

Dina widang tatanen, Desa Batumalang ngahasilkeun pare, kalapa , kai, jeung lian-liana.

Pakebonan[édit | sunting sumber]

Kalapa nyaeta kebon poko di Batumalang

Tumbu Luar[édit | sunting sumber]



Gnome-home.svg