Bendungan, Ciawi, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Bendungan

Peta lokasi Bendungan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Ciawi
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Bendungan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciawi, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg