Beureum

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Beureum
 
Koordinat Warna
Triplét Hex #FF0000
RGB (r, g, b) (255, 0, 0)
CMYK (c, m, y, k) N (0, 255, 255, 0)
HSV (h, s, v) (0°, 100%, 100%)
  N: Normalisasi ka [ 0–255 ] (robah jadi [0–100])

Beureum nyaéta warna dina frékuénsi cahya panghandapna nu bisa kénéh katangkep ku panon manusa. Cahya beureum mibanda panjang gelombang kira 700 nm. Getih kaoxigénan warnana beureum alatan ayana hémoglobin. Cahya beureum mangrupakeun nu munggaran kaserep ku cilaut, sahingga loba lauk jeung invertebrata laut katémbongna beureum caang nu tadina hideung di habitat aslina.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap


Spéktrum éléktromagnétik

Gelombang radio | Gelombang mikro | Infrabeureum | Spéktrum cahaya katémbong | Ultraviolét | Sinar X | Sinar gamma


Katémbong: Beureum | Jingga | Konéng | Héjo | Biru | Indigo | Bungur


Nulis.jpg