Biofilm

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Biofilm Staphylococcus aureus dina jero katéter.

Biofilm nyaéta wangunan komunitas-komunitas mikroorganismeu nu dibulen ku matriks polimér nu napel dina barang inert anu cicing atawa hirup. Biofilm mindeng dicirikeun ku napel dina hiji barang, wangunna hétérogén, biodiversitas, interaksi kumunitas anu pajeulit, sarta matriks ékstrasélulér zat polimérik.

Rujukan[édit | sunting sumber]

  • Biofilm. Wikipédia édisi basa Inggris (disalin 28 Agustus 2008).

Bacaeun salajengna[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg