Blanakan, Blanakan, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Blanakan

Peta lokasi Blanakan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Blanakan
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Blanakan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Blanakan, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg