Blanakan, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Blanakan

Peta lokasi Kacamatan Blanakan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Blanakan nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | sunting sumber]

Babagéan Administratif[édit | sunting sumber]

Sajarah[édit | sunting sumber]

Profil Daérah[édit | sunting sumber]

Wates Wilayah[édit | sunting sumber]

Géografis[édit | sunting sumber]

Démografi[édit | sunting sumber]

Penduduk Kecamatan Blanakan berbahasa jawa

Transportasi[édit | sunting sumber]

Poténsi[édit | sunting sumber]

Pertanian[édit | sunting sumber]

Perkebunan[édit | sunting sumber]

Wisata[édit | sunting sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Subang, Jawa Barat

Lambang Subang.jpg

Kacamatan: Binong | Blanakan | Ciasem | Cibogo | Cijambé | Cikaum | Cipeundeuy | Cipunagara | Cisalak | Compréng | Jalancagak | Kalijati | Legon Kulon | Pabuaran | Pagadén | Pamanukan | Patok Beusi | Purwadadi | Pusakanagara | Sagalahérang | Subang | Tanjung Siang | Serangpanjang | Kasomalang | Dawuan | Pagaden Barat | Pusaka Jaya | Ciater | Sukasari | Tambakdahan |



Nuvola filesystems folder home.png