Blog spam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Diamond-caution.png Artikel ieu perlu dirapihkeun sangkan katingali siga Wikipédia.
Ngarapihkeun artikel bisa mangrupa ngabagi artikel kana paragraf atawa ngawikifikasi artikel.
Sanggeus dirapihkeun, Anjeun bisa ngahapus ieu talatah.

Blog spam nyaeta blog nu sipatna ngaganggu atawa minuhan data server. Blog spam bisa ngagangu lamun urang neangan artikel di Google. Contona aya hiji mangsa arurang neangan wikipedia ku kata kunci "wiki",bisa wae nu kaluar wiki ie, wiki eta,wiki.blogspot.com, wiki.WordPress.com ,pasti loba , nah eta nu di sebut spam


Nulis.jpg