Blok dagang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Hiji blok dagang mangrupakeun hiji rupa ti pasatujuan antarpamaréntah, biasana bagian ti hiji organisasi antarpamaréntah régional, nu mana ngirangan atawa ngahupus pamengan padagangan régional, (béa cukai jeung pamengan non-béa cukai) di antara nagara pamilonna.[1]

Temo ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Schott 1991, 1.


ThreeCoins.svg