Boediono

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Prof. Dr. Boediono M.Ec.
Wakil Presiden Indonesia ka-11
Incumbent
Awal jabatan
20 Oktober 2009
Présidén Susilo Bambang Yudhoyono
Saméméhna Jusuf Kalla
Katerangan lian
Gumelar 25 Pébruari 1943 (1943-02-25) (yuswa 71)
Blitar, Jawa Wetan, Indonesia
Kabangsaan Indonesia
Pameget/istri Herawati
Ageman Islam

Prof. Dr. Boediono M.Ec., wakil presiden Indonesia ka-11 nu keur ngajabat, sateuacanna kungsi janten Gubernur Bank Indonesia, Mentri koordinator perekonomian, Mentri keuangan sareng Mentri nagara perencanaan (kepala Bappenas).

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]



Replace this image male.svg