Bola Basket

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bola baskét nya éta kaulinan nu dipaénkeun ku dua regu anu masing-masing 5 urang pamaén. [1]Unggal regu paheula-heula pikeun ngasupkeun bola saloba-lobana kana karanjang lawan jeung nyegah lawan ngasupkeun bola kana karanjanngna sarta meunangkeun bola.[1] Bola bisa dialungkeun, digilindingkeun, digeblug-geblugkeun, sarta didorong saluu jeung aturan.[1]



Referensi[édit | sunting sumber]

  1. a b c Syarifuddin, Aip dan Muhadi.1991.Pendidikan Jasmani dan Kesehatan. Jakarta:Depdikbud. Halaman 167


Nulis.jpg