Bongas, Bongas, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Bongas

Peta lokasi Bongas
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Bongas
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Bongas nyaéta salasahiji désa di kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg