Wikipedia:Pitulung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Broken/id:3190)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wikipedia help.png

Wilujeng sumping!
Ieu kaca mere Pitulung ngeunaan hal anu sering ditanyakeun dina Wikipedia. Keur ngamimitian, pék klik baé tutumbu anu ku Anjeun pikabutuh di handap ieu, atawa paké fitur panyungsian anu disadiakeun di lebah katuhu.

Émbaran dasar Wikipédia

  • Baca heula naon ari Wikipedia.
  • Lamun Anjeun anyar kénéh dina Wikipedia Basa Sunda, penting pikeun maca pituduh Menu Navigasi.
  • Informasi ngeunaan ambahan jeung watesan Wikipedia bisa dibaca dina kaca bantahan
  • Pikeun néangan artikel atawa tulisan séjénna, disadiakeun kotak pikeun nyungsi, perenahna di juru luhur lebah katuhu. Baca kaca panyungsian sangkan leuwih jéntré.
  • Lamun aya hal anu rék ditanyakeun, bisa ngajukeun pananya dina kaca sawala
  • Baca ogé informasi séjén ngeunaan ieu émbaran dasar Wikipédia

Cara ngédit dina Wikipedia

Cara ngalaporkeun masalah ngeunaan artikel

  • Lamun Anjeun boga masalah kana artikel ngeunaan diri Anjeun, anggota kulawarga, babaturan atawa sobat dalit, mangga kontak kuncén Wikipedia.
  • Lamun Anjeun ningali hiji kasalahan dina artikel, Anjeun bisa ngomékeun ku sorangan sacara langsung, ku cara ngaklik tombol "Édit" atawa "Sunting sumber" anu perenahna di bagian kaca pangluhurna.
  • Lamun Anjeun ngarasa teu yakin keur ngédit kaca, mangga kirimkeun patalékan kana kaca obrolan anu aya dina éta artikel. Ieu bakal mancing perhatian para pamaké séjénna pikeun madungdengkeun jeung ngaréngsékeun masalah babarengan.


Cara nyieun artikel anyar

Cara komunikasi jeung Wikipédiawan séjén

  • Pikeun ngontak langsung pamake Wikipedia nu sejenna, bisa ngaliwatan kaca obrolan.
  • Pikeun ngadiskusikeun hal ngeunaan artikel, bisa make kaca sawala anu perenahna aya dina unggal kaca artikel.
  • Klik menu sawala dina bagian luhur kaca pikeun ngakses ieu kaca.

Nu teu ngarti ngacung!

Lamun fitur panyungsi Wikipedia teu bisa nulungan ngajawab pananya Anjeun (misalna patalékan saperti "Nagara mana anu boga jumlah pangeusi panglobana?"), cobaan baé ngontak Wikipédiawan jeung maranéhna sabisa-bisa bakal ngajawab patalékan Anjeun.

Patalékan anu mindeng diajukeun aya dina kaca sawala.

Anjeun bisa ngajukeun pananya ka Panglawungan. Wikipedian bakal sagancangna ngajawab pananya Anjeun.


Kuring hayang nyungsi pitulung anu leuwih husus

  • Paké fitur panyungsian anu disadiakeun di juru katuhu ieu kaca.
  • Keur néangan pitulungan anu leuwih lengkep, mangga tingali Pitulung:Eusi/Sungsi.

Panyungsi Tambahan

Sungsi di Sawala
Sungsi di Panglawungan