Bukti

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bukti nyaéta,

Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

See also: Law, Affidavit, Circumstantial evidence, Corroborating evidence, Rebuttal, chain of custody, Forensic evidence


Evidence is also the enlightenment file-manager for Linux.


Evidence is also the title of a science fiction short story by Isaac Asimov. See: Evidence (Asimov).


Nulis.jpg