Bumblebee

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bumblebee mangrupakeun nami keur salahsahiji karakter fiksi tina serial The Transformers. Dirina mangrupakeun salahsahiji anggota tim Autobots pimpinan Optimus Prime. Bumblebee janten salahsahiji karakter seri Transformers anu paling dikenal ku masyarakat dunia salian ti Optimus Prime atanapi [[Megatron].

Dina seri Transformers G1 Bumblebee tiasa robih janten mobil VW Beetle, samentara dina seri Transformers film 2007 jeung 2009 model Bumblebee nyaeta mobil Chevrolet Camaro edisi 1976/2009.

Dina serial Transformers: Animated, Bumblebee tiasa robih janten mobil polisi koneng anu mirip Toyota Yaris.

Pangeusi sora[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]