Bungbu dapur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bungbu dapur atawa samara atawa sambara nyaéta rupa-rupa bagian tina tutuwuhan atawa hasil olahannana nu dipigunakeun keur méré rasa ngeunah kana kadaharan. Biasana bungbu dibebek, disiksik atawa diréndos terus digalokeun jeung sayur atawa kadaharan naon baé nu rék dijieun.

Daptar bungbu dapur[édit | sunting sumber]


Foodlogo2.svg