Buntu, Ligung, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Buntu

Peta lokasi Buntu
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Ligung
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Buntu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ligung,Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg