Cécép

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Cécép nyaeta hiji ngaran nu ilahar dipake keur ngaranan urang Sunda lalaki.

Asal kecap[édit | sunting sumber]

Ngaran 'Cecep' (dibaca Cécép), kawas Asép, mangrupakeun landian keur budak anu kasep.

Inohong-inohong nu make ngaran Cecep[édit | sunting sumber]

Vareasi ngaran[édit | sunting sumber]

  • Encép

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Arjuna Wayang.jpg