CPRM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Content Protection for Recordable Media and Pre-Recorded Media (CPRM / CPPM) nyaéta hiji mékanisme oukeun ngadalikeun pangrékaman, pamindahan jeung panghapusan média digital dina hiji parangkat rumah tangga, saperti komputer pribadi, atawa pamuter digital séjénna. CPRM sering disebut ogé minangka "Digital rights management" (atawa "DRM") nu dikembangkeun ku 4C Entity, LLC (IBM, Intel, Matsushita jeung Toshiba).

Tumbu Luar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg