Cacai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Cai, nyaéta barang éncér anu pohara diperlukeun dina kahirupan

Cacai (basa Indonesia: cairan) nyaéta salah sahiji ti opat kaayaan barang anu volumena tetep dina kaayaan suhu sarta tekenan tetep; sarta, bentukna ditangtukeun ku wadah nu ditempatanana. Cacai ogé neken ka sisi wadahna sarta ogé kana barang anu aya dina cacai kasebut; tekenan ieu disalurkeun ka sakumna arah.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]