Cagar alam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Cagar alam nyaeta hiji wewengkon suaka alam nu kusabab kaayaan alamna mibanda kahususan dina hal tututwuhan, sasatoan, katut ekosistemna atawa ekosistem tinangtu, wewengkon ieu kudu ditangtayungan sangkan kamekaranana lumangsung sacara alami. Conto wewengkon nu dijadikeun cagar alam di Indonesia nyaeta Pananjung Pangandaran di Jawa Kulon, Nusa Kambangan di Jawa Tengah, tur Pulo Rambut di Kapuloan Sarebu, Jakarta.

Citakan:Leuweung-pondok