Cangkorah, Batujajar, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cangkorah

Peta lokasi Cangkorah
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Batujajar
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cangkorah nyaéta salasahiji désa di kacamatan Batujajar, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg