Capcay

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Capcay nyaéta kadaharan has Cina, nu hartina sapuluh rupa sayuran. Cap hartina 10, sedengkeun cay hartina sayur, sahingga cap cay hartina "sapuluh rupa sayuran". Ku sabab éta, sayuran nu digunakeun pikeun nyieun capcay kuduna mah aya sapuluh rupa.

Kiwari capcay henteu ukur didahar ku warga katurunan Cina (Tionghoa), tapi geus dipikawanoh ku kalolobaan urang Indonésia.


Foodlogo2.svg