Caryota

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Caryota
Suangkung (Caryota mitis)
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Plantae
Division: Magnoliophyta
Class: Liliopsida
(unranked): Commelinidae
Order: Arecales
Family: Arecaceae
Subfamily: Coryphoideae
Tribe: Caryoteae
Genus: Caryota
L.
Spésiés

13; Tingali artikel

Caryota nyaéta hiji génus palem-paleman. Kira-kira 13 spésiés dina génus ieu nu mangrupa spésiés pribumi Asia jeung Pasifik Kidul.

Conto spésiés[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]