Cempaka Baru, Kemayoran, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Cempaka Baru

Peta lokasi Cempaka Baru
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Kemayoran
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cempaka Baru nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kemayoran, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg