Cempaka Putih Timur, Cempaka Putih, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Cempaka Putih Timur

Peta lokasi Cempaka Putih Timur
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Cempaka Putih
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cempaka Putih Timur nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Cempaka Putih, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg