Chi (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana ち.
Katakana チ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana dina Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora.

Dina katakana tong jadi bingung sabab ampir sarua jeung kanji keur sarebu (, sen), tapi teu pakait dina cara ngeja jeung hartina.

Runtuyan garis dina nulis チ


Nulis.jpg