Chilsung Cider

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Chilsung Cider (칠성사이다) nyaéta hiji inuman dikarbonoasi nu dipasarkeun ku pausahaan Koréa Kidul Lotte Chilsung. Chulsung Cider lain "cider" kawas dina istilah basa Inggris nu mangrupakeun inuman nu ngandung alkohol, dijieun tina sari apel. Di Koréa Kidul kecap "cider" hartina inuman dikarbonasi nu diamisan kawas Seven Up atawa Sprite.

Chilsung Cider sarua jeung Seven Up tapi leuwih amis. Cider Korea liana rupa-rupa rasana ti mimiti nu rasana jeruk tepi ka rasa Fanta atawa "soda krim" nu gulaan.

Inuman ieu kacida ksohorna di Korea Kidul.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Foodlogo2.svg

Citakan:Korea-cuisine-stub