Chris Pine

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Chris Pine
Lahir Christopher Whitelaw Pine
26 Agustus 1980
Los Angeles, Kalifornia, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Chris Pine nya èta aktor Amerika.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg