Chuvashia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
RussiaChuvashia2007-07.png
Chuvashia03.png

Chuvashia mangrupakeun salahsahiji Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas daérah 18.300 km². Jumlah padumuk di républik ieu nya éta 1.313.754 jiwa (2002), kalawan kapadetan 71,8 km². Ibu kotana nya éta Chéboksary.

Bandéra Chuvashia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca




Countries.png