Cianting Utara, Sukatani, Purwakarta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cianting Utara

Peta lokasi Cianting Utara
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Purwakarta
Kacamatan Sukatani
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Cianting Utara nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukatani, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg